Groep 24

Terugbetalingsformulier voor evenementen getroffen door de coronacrisis

Gebruik dit formulier als je om persoonlijke redenen verhinderd bent om een evenement dat werd verplaatst op de nieuwe datum bij te wonen. Je beschikt daarvoor over 30 dagen nadat via e-mail de nieuwe datum werd medegedeeld.

Volg deze stappen om een terugbetaling te krijgen.

1/ Selecteer het evenement waarvoor je tickets hebt. Staat het evenement niet in het overzicht? Wellicht is de nieuwe datum nog niet gekend of vindt het evenement plaats zoals gepland. Als er nieuws is over het evenement waarvoor je tickets kocht, dan ontvang je hierover hoe dan ook informatie via e-mail.

2/ Vul het formulier volledig in. Je vindt alle informatie over je reservering terug op uw ticket.

3/ Upload een document waaruit blijkt dat je het evenement op de nieuwe datum onmogelijk kan bijwonen.

Wat zijn de voorwaarden?

– Je beschikt vanaf het moment waarop je via e-mail op de hoogte wordt gebracht van de nieuwe datum over 30 kalenderdagen om een terugbetaling te vragen.

– Ziekte wordt zoals ook gebruikelijk buiten coronatijden niet aanvaard als reden voor terugbetaling.

– Je aanvraag wordt gestaafd met geldige bewijsstukken (bv. reservatiebevestiging van een reis).

– Hou er verder rekening mee dat alleen de oorspronkelijke ticketkoper een terugbetaling kan aanvragen.

Afhandeling van je aanvraag

Groep 24 (comedyshows.be, show-time.be & nicholasarnst.be) zal jouw aanvraag binnen de 90 kalenderdagen verwerken. Als je aanvraag wordt aanvaard, ontvang je de terugbetaling binnen de drie maanden na de opheffing van deze uitzonderlijke maatregel (op dit ogenblik voorzien op 20 juni 2020). Je ontvangt vanzelfsprekend ook een bericht via e-mail als je aanvraag niet wordt aanvaard.

 

    1/ SELECTEER EEN SHOW

    2/ VUL JE GEGEVENS IN

    Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en we zorgen zo snel mogelijk voor de terugbetaling van je ticket(s).

    Voor een vlotte verwerking en een snelle terugbetaling vragen we de gegevens goed na te kijken. Reserveringsnummer, rekeningnummer en BIC-code zijn van het grootste belang. Het reserveringsnummer kan je terugvinden in onze e-mails met betrekking tot je reservering. Een Belgische IBAN wordt voorafgegaan door de letters BE en 14 cijfers. Wie zijn BIC (België) niet kent, kan terecht op deze website.

    3/ VOEG DE NODIGE DOCUMENTEN TOE